EXCLUSIV. Accident de muncă în Prefectura Dolj, în preziua alegerilor: din cauza surmenajului, a stresului și a presiunilor, o angajată a căzut, fiind operată de urgență la umăr

Debandada instituită în Prefectura Dolj în urmă cu câțiva ani, când PSD și-a impus echipa de conducere, produce, din păcate, efecte la nivel fizic, transformându-se într-un real atentat la sănătatea funcționarilor din instituție. 
Haosul din organizarea scrutinului din 9 iunie în Dolj a ținut deja capul de afiș în media românească, alături de evenimentele din sectoarele Bucureștiului.
Ce nu se știe, iar gașca vicepreședintelui PSD Dolj, prefectul Dan ”Didi” Diaconu, încearcă în disperare să mușamalizeze, este că, pe 8 iunie, în jurul orelor 19, în urma unor dispute aprinse pe diverse teme cu final scontat – șefii dau ordine, pălmașii muncesc 24 de ore din 24, dacă se poate și pe gratis – o angajată a prefecturii a căzut peste o masă rupându-și umărul. Pericolul a fost însă mult mai mare, pentru că femeia se putea lovi la cap, dacă un coleg cu prezență de spirit nu ar fi intervenit în ultimă instanță.
Victima a fost operată de urgență și se află în afara altor pericole.
Imediat după nefericitul accident, funcționarii au fost băgați în ședință de conducerea PSD a instituției, pentru a li se prelucra modul de reacție în fața anchetatorilor: n-am văzut, nu știm etc.
Surse din MAI au precizat că în cauză va fi efectuată o anchetă internă chiar de către minister.
Revenim