(FOTO) S-a deschis cea mai mare piață agroalimentară privată din Dolj

Piața agroalimentară privată din Craiova și-a deschis porțile, sâmbătă, publicului larg, așa cum anunțaseră săptămâna trecută dezvoltatorii complexului.

Forfota comercială de la sfârșit de săptămână de pe strada Dimitrie Gerota, unde ființează încă Târgul Municipal, se mută încet, dar sigur, în zona noii piețe, situate pe bulevardul Nicolae Romanescu, nr.220, în zona Făcăi, urmând a dispărea cu totul până la sfârșitul anului, când locația va fi desființată.
Noua construcție oferă, pe o suprafață de 18.000 de metri pătrați, 16 hale de comercializare produse agroalimentare, două restaurante, carmangerie, cafenea, farmacie fitosanitară, magazin general non-stop, peste 300 de locuri de parcare destinate clienţilor, 82 de locuri de parcare pentru dubele producătorilor locali, dar şi 15 locuri de vânzare pentru tiruri. Spațiile sunt dedicate atât vânzătorilor en gross, cât şi celor care etalează mărfuri cu amănuntul.

În zonă se va deschide, în scurtă vreme, la câțiva metri distanță de piața agroalimentară, și noul târg pentru comercializarea de produse second-hand, în sprijinul celor care nu vor mai avea posibilitatea să-și câștige existența după închiderea Târgului Municipal.